به گزارش کربوبلا به نقل از ایکنا، حمید احمدی، مدیرکل آموزش معاونت فرهنگی بعثه مقام معظم رهبری با اشاره به تشکیل ستاد دائمی پیادهروی اربعین و فعالیت بخش فرهنگی این ستاد از سال گذشته، گفت: جلسات این ستاد در ایران و عراق به صورت مرتب برگزار میشوند و همچنین این جلسات با تولیتهای حرمهای مطهر و مسئولان داخل و خارج از کشور ادامه دارند.
وی عنوان کرد: در حال رایزنی هستیم تا بخشی از مشکلاتی که سال گذشته بوده و آسیبشناسی شده مرتفع شوند و با همان سیاستهای مردمی بودن، تمرکز زدایی، رعایت میزبانی مردم عراق و وحدت، برنامههای سال جاری محقق شوند. ما خواهان این مسأله هستیم که مردم در استانها، خود فعال شوند و مبلغانشان را خودشان انتخاب کنند و برنامهریزی از مبدا سفر انجام شود.
مدیرکل آموزش معاونت فرهنگی بعثه مقام معظم رهبری تصریح کرد: به این سمت پیش میرویم که گروههای مردمی اطلاعات لازم و آموزشها را دریافت کرده و با مدیریت خودشان این سفر را انجام دهند. تجربه سفر سال گذشته نشان میدهد که اگر مردم اطلاعات درست را دریافت کنند بهترین کسانی هستند که میتوانند سفر اربعین را مدیریت کنند و ما به این سمت میرویم که جنبه مردمی اربعین بیشتر باشد.
رویکرد شورای مرکزی اربعین، وحدت بین ادیان است
احمدی به حضور قومیتها، ملیتها و پیروان ادیان مختلف در مراسم اربعین اشاره و اظهار کرد: رویکرد شورای مرکزی اربعین، وحدت بین ادیان است و یکی از پیشنهادهای ما تشکیل شورای مشورتی از نمایندگان کشورهای مختلف در حوزه اربعین است.
رئیس کمیته فرهنگی آموزشی ستاد مرکزی اربعین با اشاره به برگزاری جشنواره عبرات و دریافت محصولات خوب فرهنگی و هنری، گفت: مجموعههای شعر برگزیده جشنواره عبرات منتشر شده و در تولیدات فرهنگی نیز آثار برگزیده مبنا خواهند بود. مستندات خوب و عکسهای خوبی نیز دریافت شده که در رسانهها استفاده میشود و همچنین محصولات برتر در نمایشگاههایی در کشور عراق نیز به نمایش درخواهد آمد.
وی ادامه داد: آثار برتر بخشهای مختلف نیز به زبانهای دیگر در حال ترجمه است، از جمله سه کتاب به زبان اردو ترجمه و چاپ شده و سفرنامههای خوبی از جمله سفرنامه «جای پای زینب (س)» نیز منتشر شده است.