مرکز میراث کربلا وابسته به قسمت معارف و امور اسلامی و انسانی آستان مقدس عباسی اولین شماره از فصلنامه «الغاضریه» را منتشر کرد.
این فصلنامه به موضوعات مرتبط با کربلای معلی و میراث آن می‌پردازد.
آقای دکتر سید احسان الغُرَیفی مدیر مرکز میراث کربلا در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار شبکه جهانی الکفیل ضمن اعلام این خبر گفت: در راستای حفظ میراث کربلا و جمع‌آوری هر آنچه به تاریخ کربلا مرتبط است، از همه اصحاب قلم و اندیشه دعوت نمودیم تا هر آنچه از تاریخ کربلا و میراث ماندگار آن اطلاع داشته و یا اسنادی در اختیار دارند در اختیار این مرکز جهت مستندسازی و انتشار قرار دهند.
آقای دکتر الغریفی این مطلب را از آن جهت مهم ارزیابی نمود که در دوره‌های گذشته حاکمان عراق به‌واسطه مزدوران خود تمام تلاش خود را برای نابودی میراث این شهر بکار بسته و برخی از آن‌ها از بین رفته‌اند.
آقای دکتر الغریفی در تشریح بخشه‌ای مختلف فصلنامه «الغاضریه» به خبرنگار الکفیل گفت: این فصلنامه از بخش‌های متعددی تشکل گردیده است. وی در تشریح این بخش‌ها به بخش آثار تاریخی دینی، آثار باستانی، بازارچه‌ها و قیصریه‌های شهر و مدارس علوم دینی و ... اشاره نمود.
وی در ادامه به بخش «رموز» در این مجله اشاره نمود و گفت: این بخش از مجله به شخصیت‌های کربلا اعم از علما، ادبا، خطبا، شاعران و سیاستمداران و چهره‌های ماندگار کربلایی می‌پردازد.
وی به دیگر بخش این فصلنامه تحت عنوان آرشیو اشاره نمود و گفت: در این بخش به حوادثی که شهر کربلا در طول تاریخ شاهد آن بوده است پرداخته می‌شود.
بخش دیگر این مجله بخش «الذخائر» است که به معرفی کتاب‌ها و نسخ قدیمی و خطی شهر و کتابخانه‌های عمومی و شخصی آن می‌پردازد.
خوانندگان در دیگر بخش‌های این فصلنامه با آداب‌ورسوم قدیم کربلا، حِرَف و مشاغل آن، خاطرات مردم شهر، موقعیت جغرافیائی و آب و هوائی کربلا و میهمان ویژه آن آشنا می‌گردند.
در پایان این مصاحبه آقای دکتر الغریفی از همه دوستداران کربلا و اهل‌قلم خواست تا با ارسال مقالات خود به همراه یک قطعه عکس به تحریریه این مجله به آدرس پست الکترونیکی algadriya@alkafeel.net و یا آدرس مجله واقع در کربلا، حی الاصلاح، مجمع الکفیل الثقافی، مرکز تراث کربلا، در تحقق اهداف این مجله همکاری نمایند.
مقالات نبایستی بیش از 3 صفحه با سایز 14 باشند.